Pardoseli trafic

Despre noi

CCID este o firma românească, cu activitate principală în domeniul consultanţei pentru afaceri şi management, specializată în administrarea proiectelor de investiţii şi dezvoltare finanţate cu predilecţie din fonduri europene nerambursabile. Activăm în domenii de maxim interes pentru economia românească, precum creşterea performanţelor proceselor industriale, dezvoltarea
infrastructurii publice la nivel local şi managementul strategic al resurselor umane. Oferim un pachet complet de servicii care acoperă întregul ciclu de management al proiectelor (definirea problemei, identificarea soluţiilor, întocmirea documentaţiei de proiect, obţinerea finanţării, managementul implementării proiectului).
Misiunea noastră este de a ne sprijini clienţii în luarea deciziei corecte în accesarea şi utilizarea fondurilor structurale şi de coeziune europene care să conducă la creşterea profitabilităţii întreprinderilor sau la dezvoltarea durabilă a comunităţilor locale. La fel ca fondurile de preaderare (PHARE, ISPA, SAPARD), fondurile structurale şi de coeziune sunt o forma de finanţare nerambursabilă alocate de către Comisia Europenă şi Guvernul României pentru a diminua disparităţile de dezvoltare economică şi socială dintre România şi media statelor membre ale Uniunii Europene.
Suntem orientaţi spre obţinerea de rezultate şi spre atingerea obiectivelor, de aceea, vă garantăm servicii prestate la un nivel ridicat de expertiză, îndeplinite cu profesionalism, dedicaţie şi realism.

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

CCID - Compania de Consultanta pentru Investitii si Dezvoltare SRL

R25483318

Prestari servicii

Sorin Buda

Str. Berzei, 50 bis, et 1, ap 2 , Bucuresti

0741187512

http://www.ccid.ro